Senčenje obrvi s tehniko powder brows je izjemno priljubljena metoda ličenja, ki je postala prva izbira za vse, ki želijo imeti popolno oblikovane in polne obrvi, ki izgledajo povsem naravno. Ta tehnika je primerna za različne vrste kože in oblik obrvi, saj se prilagodi vsakemu posamezniku, pri čemer je osrednji cilj ustvariti brezhiben in dolgotrajen videz.

Powder brows uporablja drobne pikčaste nanose pigmenta, ki se nanesejo s posebno tanko iglo pod povrhnjico kože. S to metodo se ustvarijo mehki prehodi in senčenja, ki dajo vtis gostih in definiranih obrvi. Postopek je veliko manj invaziven od klasične tetovaže obrvi, saj se pigment nanese le na plitvejšo globino kože, kar omogoča bolj naraven in prijeten videz.

Uporabljamo preverjene pigmenti (100% REACH compliant) , ki zagotavljajo popolno varnost in učinkovitost postopka. Poleg tega so stabilni, kar pomeni, da ne spreminjajo barve.
V našem kozmetičnem salonu si želimo, da bi vaša izkušnja bila prijetna, zato vam bomo pomagali pri izbiri prave oblike in barve obrvi, ki bodo popolnoma ustrezale vašim željam, ter obrazni strukturi. Vaše obrvi bodo po postopku videti naravne, lepe in popolno definirane, kar bo vašemu obrazu dodalo popolnoma nov in svež videz.