Lip blush je vrhunski kozmetični postopek, ki omogoča, da poudarite naravno lepoto vaših ustnic in jim dodate mehak, subtilen odtenek barve. Ta kozmetična nega je popolna za vse, ki si želite izboljšati svoj naravni videz ustnic, dodati več dimenzije ali izenačiti asimetrije. Pri postopku lip blush se uporablja kozmetični aparat za tetoviranje, ki nežno in natančno nanese pigment na ustnice.

Pigment se aplicira v skladu z naravno strukturo vaših ustnic, s pomočjo drobnih in preciznih potez, kar ustvarja učinek mehkega in naravnega videza. Rezultat je nežen odtenek, ki lahko s pravilno nego traja do 2-3 leta.

Nudimo izbor med številnimi različnimi odtenki, da lahko izberete barvo, ki najbolje ustreza vašemu tonu kože in vašemu edinstvenemu slogu. Uporabljamo le pigment najvišje kakovosti in sterilne igle za enkratno uporabo, kar zagotavlja popolno varnost in udobje.

Če vas zanima postopek lip blush za izboljšanje videza vaših ustnic, smo vam na voljo za vsa vprašanja in vam bomo pomagali doseči vašo želeno podobo. Ne odlašajte in rezervirajte svoj termin že danes, da boste spet zadihali v polni lepoti vaših ustnic.

In še kot zanimivost – lip blush je kozmetični postopek po katerem je največ povpraševanja v tem trenutku, po celem svetu!

Trajanje: 90 min.

Cenik Rezerviraj termin