Osnovne nege obraza

Nega za intenzivno vlaženje kože

Odlična nega obraza, ki je primerna za vse tipe kože po 20. letu starosti, v vsakem letnem času, še posebej po izpostavljenosti soncu.
Aloe vera, alantoin in provitamin B5 bodo pomagali ohranjati naravno ravnovesje vlage v globjih plasteh kože ter pospešili delitev celic. Koža bo videti sveža in sijoča. Nega je primerna tudi za kožo, občutljivo na dišave.
Kompatibilna je s podaljšanimi trepalnicami.

Trajanje: 50 min.

Cenik Rezerviraj termin

Nega za mešano in mastno kožo

Vrhunska nega obraza, ki ponudi ogromno kozmetičnih aktivnih učinkovin za popolno podporo porušenemu mehanizmu delovanja.
Oleanolna kislina izboljša hormonsko ravnovesje kože, NDGA uravnava epidermalno keratinizacijo, visok odmerek vitamina B3 deluje sebostatično in protivnetno, prav tako tudi provitamin B5 in madecassosid, medtem ko proteolitični encim papain učinkovito odstranjuje odmrle celice poroženele plasti epidermisa. S tem se zmanjša zastajanje sebuma v foliklih, onemogoči se razmnoževanje bakterij in prepreči vnetni proces. Nega je primerna tudi za najstnike.
Koža je po negi videti takoj bolje.

Trajanje: 50 min

Cenik Rezerviraj termin

Nega za občutljivo kožo

Izredno učinkovita hranilna nega obraza za zelo občutljivo kožo na zunanje vplive. Nega, ki z rastlinskimi trigliceridi, rastlinskim skvalenom iz oliv, ceramida iz kvasa nemudoma okrepi barierno funkcijo kože, ščiti kožo pred pretirano izgubo vlage, zmanjšuje iritacije kože ter stimulira njeno obnovo. Koža je po negi videti pomirjena.

Kot vse ostale nege obraza, je tudi ta nega brez emulgatorjev, brez konzervansov (skladno z uredbo 1223/2009/ES) in brez drugih, za kožo nepotrebnih sestavin (npr. parafinov, silikonov, etoksilatov, ipd.)

Trajanje: 50 min

Cenik Rezerviraj termin