Klasična vlažilna nega obraza

Razkošna in vrhunska nega obraza, ki kožo globoko navlaži in poživi. Ne samo, da je ta nega primerna za vse tipe kože – zagotovi tudi različne prednosti, kot so izboljšanje teksture in videz obraza. Poskrbi tudi za zmanjšanje drobnih linij in gub, ter spodbuja splošno zdravje kože.

Ta nega ima revitalizacijski in pomlajevalni učinek.

Tukaj je nekaj ključnih razlogov, zakaj bi vse stranke morale razmisliti o rezervaciji vlažilne nege obraza:

HIDRACIJA JE BISTVENEGA POMENA ZA ZDRAVO KOŽO:
naša koža potrebuje redno hidracijo za pravilno delovanje, pomanjkanje te pa lahko povzroči suhost, luščenje in celo prezgodnje staranje. Vlažilna nega obraza lahko pomaga obnoviti izgubljeno vlago in poskrbi za bolj zdrav videz in občutek kože.

VLAŽILNA NEGA OBRAZA JE PRILAGODLJIVA:
koža vsake stranke je drugačna in dobra kozmetična tehnica bo lahko prilagodila nego tako, da bo ustrezala njihovim individualnim potrebam. Ne glede na to, ali ima stranka mastno, suho ali mešano kožo, lahko vlažilno nego obraza prilagodimo tako, da bo obravnavala njene posebne težave.

LAHKO IZBOLJŠA TEKSTURO KOŽE:
sčasoma lahko okoljski dejavniki in staranje povzročijo, da koža izgubi elastičnost in postane groba ali neenakomerna. Vlažilna nega obraza lahko pomaga izboljšati teksturo kože s povečanjem hidracije in pospeševanjem celične obnove.

LAHKO JE SPROŠČUJOČA:
poleg koristi za kožo je lahko vlažilna nega obraza tudi sproščujoča in prijetna izkušnja za stranke. Nežne masažne tehnike, ki se uporabljajo med nego, lahko pomagajo zmanjšati stres in spodbujajo občutek dobrega počutja.

Na splošno je vlažilna nega obraza odlična izbira za stranke, ki želijo svoji koži zagotoviti dodatno hidracijo in izboljšati splošno zdravje kože. Kot kozmetična tehnica toplo priporočam to nego vsem svojim strankam.

Trajanje: 50 min.

Cenik Rezerviraj termin