Nega za glajenje gub in obnovo kože

Nega je namenjena vsem, katerih cilj je glajenje gub in svež videz kože. Nega odpravlja skozi čas nakopičen celični balast, pospeši celično obnavljanje, zavira prekomerno razgradnjo kolagena, ter posledično zvišuje njegovo raven, poskrbi za stimulacijo lastne sinteze hialurona v koži. Ima močan učinek proti oksidativnemu stresu ter ščiti elastičnost tkiva.
Uporabljamo HYA 4 DEEP LIFT Q10 je zelo močan hialuronski gel, saj vsebuje kar enajst aktivnih učinkovin
različnih razredov (od tega 5 kolagenskih aktivatorjev), ki v kombinaciji s štiriverižnim
sistemom hialuronskih kislin prodrejo globlje v kožo in na več načinov hkrati delujejo za isti cilj
– glajenje gub in svež videz kože.
HYA 4 DEEP LIFT Q10 je primeren za vse tipe kože.

Trajanje: 50 min

Cenik Rezerviraj termin

Intenzivni površinski piling za pomlajevanje kože

Intenzivna nega, ki je zlati standard vsakega vrhunskega lepotnega salona in nega z izjemno hitrim rezultatom.
Gre za odstranjevanje zgornjih poroženelih plasti kože s sadnimi kislinami, s čimer se občutno izboljša penetracija kozmetično aktivnih sestavin.
Nega kože s sadnimi kislinami je namenjena osebam starejšim od 30 let. Lahko se izvaja na 2-3 mesece, se pa po negi ni dovoljeno izpostavljati soncu vsaj 2 tedna. Po negi je obvezna uporaba ustrezne UV zaščite.
Nega s kislinami kožo obnovi, regenerira, blaži epidermalne gube, blaži tudi hiperpigmentacije in starostne pege. Koža deluje mlajša, svetlejša in bolj gladka, z enakomerno teksturo. Stranka lahko v 6 mesecih pričakuje izjemno izboljšanje dosedanjega stanja kože, če so nege izvedene v priporočenih časovnih intervalih in če stranka med temi intervali uporablja priporočene negovalne izdelke.

Trajanje: 50 min.

Cenik Rezerviraj termin

Luksuzna zlata nega obraza

Prestižna nega obraza s 24-karatnim zlatom, ki koži povrne vlago, elastičnost, čvrstost in sijaj. Proces staranja kože se upočasni za kar 50%.
Nega spodbuja nastanek novega elastina in novega kolagena. Nega je primerna za vse tipe kože, tudi za občutljivo, saj temelji na produktih, ki preprečujejo izgubo vode iz kože in popravljajo bariero. Odlična izbira za posebne priložnosti in dogodke, kjer želimo še posebej zablesteti v vsej svoji lepoti.
Priporočamo jo v jesensko/zimskem času, ko koža potrebuje dodatno vlago po poletju.

Trajanje: 75 min.

Cenik Rezerviraj termin