Prilagodljive PRIORI Superceutical formule so bogate z naprednimi biotehnološkimi sestavinami, ki v realnem času in vidno odpravljajo nepravilnosti na vaši koži. Koža pri tem izmed vseh učinkovin kompleksnih formul uporabi le tiste, ki jih potrebuje in ko jih potrebuje. Po uporabi bo koža bolj sijoča in navlažena.

PRIORI hitra kislinska nega - PEEL IT

PRIORI hitra kislinska nega.  Ste v stiski s časom? Nega za vse tiste, ki želite intenzivne rezultate v najkrajšem možnem času.

Analiza kože, eksfoliacija, posvetlitev kože in izenačenje tena polti, odpravljanje drobnih gubic, vse to v najkrajšem času z intenzivnim delovanjem – tudi če imate le 15 minut! Nega obraza, ki se lahko izvaja enkrat tedensko. Po šestih do osmih zaporednih negah obraza dobimo najboljše rezultate.

Trajanje: 15 min.

Cenik Rezerviraj termin

PRIORI kislinska nega z dodano vlažilno masko - SKIN RE-BOOT

PRIORI kislinska nega z učinkom intenzivnega vlaženje.  Ponovna aktivacija vaše kože. Prilagojena nega obraza je zasnovana tako, da ponovno prebudi vašo kožo.

Vaša koža bo navlažena, obnovljena, pomlajena, ten kože poenoten – rezultati, ki jih lahko vidite in občutite!

Trajanje: 30 min

Cenik Rezerviraj termin

PRIORI intenzivna kislinska nega obraza z mehanskim pilingom - SKIN UNWRAPPED

Intenzivna PRIORI kislinska nega obraza z vlažilno masko in mehanskim pilingom. Odkrijte pravi potencial vaše kože.

Za vse tiste, ki redno uporabljate PRIORI kislinske pilinge. Navdušeni boste nad učinki in rezultati tretmaja.

Mehanska eksfoliacija, kislinska nega in vlaženje kože. Nego obraza prilagodimo potrebam vaše kože – ultimativni pomlajevalni recept za vašo kožo.

Trajanje: 45 min

Cenik Rezerviraj termin